Witam wszystkich walka o na trenigach idzie ostro, kazdy chce sie pokazac jak z najlepszej strony skonczylo sie to ze kto mial pewne mijesce w skladzie nie musial sie obawiac konkurenta .No i na szczescie sie polepszylo teraz, moze troche niesczesliwe zderzenia glowami Chrisa i Schweglera ale mysle ze to nic powaznego przynajmniej jeden z nich zagra z Leverkusen.Wczoraj oglondalem mecz Bayernu z Manchester i bylem pod wielkim wrazeniem drugo bramko strzelono przez Bayern cieszylem sie bardzo widzoc ten mecz naszla mnie refleksja w dzisiejszym futbolu zeby grac o cos nie wystaczy juz gra ambitna calej druzyny bez indiwiudalnych dwoch trzech graczy, meczu sie nie wygrywa nie chodzi mi o jeden czy dwa mecze chodzi mi ogulnie zeby utrzymac sie na gorze trzeba miec dobrej klasy graczy moze nie takich jak Messi czy Ronaldo. ale mam na mysli ze dobrze ze mamy takich graczy jak Caio, Maier, Korkmaz, Köhller ktorzy so swietni technicznie, do tego dochodzo Ochs Chris, Schwegler ktorzy umiejo kontrolowac gre i za to wielkie dzienki trenerowi ze umial do tej pory przekazac im ze jestesmy w tabeli na takim mijescu ze jestesmy wszyscy zadowoleni. jesli jeszcze dojdzie do pelnego zdrowia Amanatdis jestem pewien ze Eintracht w nowym sezonie bedzie gral jeszcze lepiej pozdrawiam was